Evenemangbeskrivningar

Nolleperioden är fullspäckat med roliga, spännande och utvecklande aktiviteter. Vissa har dock namn som kan vara rätt kluriga att förstå, för att inte tala om förvirrande. Om du känner dig vilse i evenemangsnamnens träsk, då är listan nedan något för dig! 

Alldele6tra

Sexmästeriernas alldeles egna event. Här får ni chansen att träffa, och leka med, skolans roligaste folk samtidigt som ni tävlar för eran klass ära.

Dirty Dancing

En kväll där du får svänga dina lurviga till ett dansband. Det sägs att pardans bjuder in till att man får lära känna personer på ett helt annat sätt.

Festa Smartare

En föreläsning om hur man kan maximera alkoholens positiva effekt och minimera de lite sämre bivkerningarna av en sen natt.

Fråga Olle

Olle Waller i egen hög person kommer och pratar sex och svarar på frågor.

Hurtigglutten+dansträning

Här kommer alla STIL:s sportsektioner att visa upp sig i en grym show. I samma veva kommer det ske en dansträning så att alla kan förbereda sig inför Dirty Dancing.

Institutionstid

Institutionen presenterar sig och vilken roll de har på skolan.

Kårkväll

Aktivitetskväll med kåren. Kårerna kommer köra lite presentation om sig själva, men det är mest lek som kvällen handlar om.

Nollemässan

Mässa där olika företag som är bra för de nya studenterna står på. Här brukar t.ex. LLT dela ut gratis 6-månadersbusskort till de nya studenterna som skriver sig i Luleå.

Norrskensröj

Den officiella avslutningen på nolleperioden. Sittningar i all ära, men detta kommer bli den bästa och mest minnesvärda av dem alla!

Overallsprovning

Klart man är sugen på att köpa ovve när nolle-p är slut. I Ljusgården får man chans att prova storlekar och kanske gå därifrån med en ovve om det finns i lager!

Phestivalen

Här slår vi upp massa roliga saker på Porsöns Fotbollsplan. Bumperballs, hoppborgar, mat, musik, SOL (förhoppningsvis) och massa mer! Gratis för alla nollor!

Proppen

Förberedande matte för teknologer. Värt att gå på!

Sektionsdagen

Sektionerna tar hand om er en hel dag. Det bjuds på allt mellan informationsmöte, lekar och annat kul.

Skattjakten

En jakt där man tävlar i lag om fina priser och samtidigt upplever Luleå och ser allt vad de har att erbjuda.

Social kompetens

Ta chansen att lära dig vara mer social och öppen mot nya människor. Detta är en aktiv “föreläsning” där man får lyssna på lite tips och trix hur man är mera social och där man sen får prova detta.

Spelkväll

Board Game Dungeon och LUDD ställer upp med spelkväll. Massa sällskapsspel och liknande finns att låna gratis.

Spex

Lulespexet är studentspexet vid Luleå tekniska universitet, Ltu. Spex är enligt Luletraditionen en humoristisk musikalteater med publikinteraktion!

Studentikosa kvällen

Här lär vi oss studentikosa lekar så som caps, beer pong, matt damon, m.m.

Stuk i dagsljus

Träffa Stuks ledningsgrupp och se vad de har att erbjuda. 

Tim Foster

Tim pratar om studieteknik och vad som kan vara bra att tänka på i studielivet. Brukar vara väldigt populärt.

Utphlykt

Hela eran klass kommer tillsammans dra på utphlykt för att dämpa ångesten från kvällen innan och bara chilla med skönt folk, kanske leka lite, grilla eller bara ta det lugnt.

Utomhussittning (Djungelphaesten)

D6 bjuder upp till, vad många kommer att kalla den, en av de bättre sittningarna. Vi trotsar regn och blåst, solsken och mörker och kör en sittning utomhus.

VKM (Välkomstmiddagen)

En sittning av rang, klädkod kostym och trerätters med vin. Denna nobla tillställning är Nolleperiodens finsittning och sittiplinen ska vara på topp.

You got a friend

En chans för dig att hitta nya bästa vänner som går andra program än dig själv!

Philm

Studentförening som visar bioaktuella filmer med Luleås bästa projektor och ljudsystem. Kiosk finns på plats som på vilken biosalong som helst. Allt äger rum i B192.