Kårmedlemskap

Erbjudande: 300kr rabatt på kårmedlemskap

Som kårmedlem har du många förmåner, bland annat kommer du som kårmedlem kunna köpa ett Nollearmband i vilket de allra flesta evenemang under Nolleperioden ingår. I år erbjuder dussutom Nolleperiodens samarbetspartner Hedvig Försäkringar, alla nya studenter ett år kårmedlemskap. Nedaför kan du läsa om Hedvigs erbjudande.

Som student på Luleå Tekniska Universitet så ingår Hedvig hemförsäkring för enbart 79kr i månaden. Du får de första 3 månaderna utan kostnad. Skaffar du Hedvigs hemförsäkring innan den 16 september så får du en rabatt på 300 kr på ditt första köp av kårmedlemskap. Hedvig har ingen bindningstid heller så ifall du inte är nöjd efter en månad är det bara att säga upp den. Dock kommer Hedvig endast rabattera din kåravgift med 300 kr ifall du är medlem i 6 månader framåt. Har du redan en hemförsäkring med bindningstid? Inga problem, ladda bara ner Hedvigs app och bli medlem, så sköter Hedvig bytet från från din gamla försäkring åt dig.

För att lösa in rabatten så kan du köpa ditt kårmedlemskap fysiskt på plats i kansliet under nolleperioden. Där visar du då upp att du är inloggad på appen och att du har kopplat ditt autogiro som bekräftelse. Annars kan du även köpa kårmedlemskap och nollearmband smidigt online via länkarna nedan och sedan gå till kansliet för återbetalning motsvarande erbudandets belopp.

 

Kårmedlemskap är nyttigt inte bara för nolleperioden utan för hela studietiden.
X

 
 
 

Nolleperioden 2019 i samarbete med