Sektions- och efterfestlokaler

Bunkern

Bunkern är Geosektionens sektionslokal. Den ligger i källaren i F-huset, men lättast når du den genom ingången C12 i C-huset och sedan korsar man Regnbågsallén under jorden. Bunkern har öppet efter att STUK har stängt och säljer läsk samt supergoda mackor. För mer information kan ni gå in på våran facebook-sida eller mejla oss på bunkergeneral@gmail.com.

Igloon

Iglooutskottet är ett utskott under I-sektionen och består i dagsläget av cirka tio medlemmar. Utskottet håller till i I-sektionens sektionslokal, Igloon. Igloons ambition är att leverera de tyngsta efterfesterna LTU skådat och är lokaliserade i F-husets katakomber. Igloon serverar sina berömda taco-tallrikar med tillhörande dryck för den hungriga, och för detta kalas betalar du endast 20 kronor.

Var du nere i Igloon i helgen och tyckte att det var riktigt bra ös, skönt folk som jobbade eller bara tyckte det var allmänt skön stämning och vill vara en del av den gemenskapen? Kanske är Igloon utskottet som just du ska engagera dig i? Hör av dig till igloo@i-sektionen.se eller kika in på vår facebooksida, https://www.facebook.com/igloonLTU, om du vill veta mer.

Sholkällan

Sholkällan är en sektionslokal som ligger under Sektionen för Hälsa och Lärande och vi håller till i vår lokal Sholkällan i C-huset. Vi har öppet och serverar våfflor alla lördagar efter STUK och enstaka andra kvällar. Det vi gör förutom att servera våfflor efter STUK är, anordnar events såsom julsittning tillsammans med 6M, samt andra mindre event som ett Valborgs häng och Våffeldagen! Vår lokal finns även tillgänglig att hyra för den som önskar det. Hur tar man sig lättast till oss? Jo, Lokalen är enklast att hitta genom att gå in i c huset genom ingången längst ifrån slemmis(ica) och sedan direkt ner till katakomberna där du ser vår logga och en grön dörr! Följ oss gärna på facebook där vi heter Sholkällan och på instagram där vi heter Sholkallan. Vill ni komma i kontakt med oss gör ni det lättast genom att maila sholkallan@gmail.com eller så kan ni bara greppa tag i människorna som springer omkring i gröna västar eller hattar på STUK. Vi ses!

Valhall

Valhall är en efterfestlokal som bedrivs av studenter från hela skolan. Vi är fristående så det spelar ingen roll om du läset till sjuksyrra eller om du vill utforska svarta hål, alla är välkommna ner i den mysigaste lokalen under F-huset. Vi säljer korv, kladdkaka och lyssnar på hårdrock, allt från AC/DC till In Flames. På stuk känner man igen oss på våra svarta västar med vargpäls som vi personligen har jagat och slaktat med våra bara händer. Så om ni är hungriga eller biljardsugna efter att ha konsumerat mjöd så är ni mycket välkommna in till oss. För mer information kan du gå in och kolla vår Facebook-sida alternativt maila oss på valhall@equiv.se. Lokalen hittar ni i F-huset i C12 ingången från regnbågs allen och tar trappan ner i katakomberna sedan kan man följa pilarna som finns på golvet.

Julius

Julius är Maskinsektionens sektionslokal och är ensamma om sitt tillhåll i E-huset. Även om det är Maskinarnas lokal så är alla studenter på LTU välkomna när vi har öppet! 

Till Julius hittar du enklast genom att gå in i E-huset närmast STUK och sedan ta trappan ner direkt till vänster om ingången så är du framme.
På Julius kan du käka berömda mackor, chips och läsk och hänga efter dina legendariska utekvällar eller ta en paus i nattplugget.
Förutom att driva lokalen anordnar Julius också Öhlympiaden med maskins eminenta sexmästeri 6M, och björnbrunsten- en sittning för de aktiva medlemmarna under maskinsektionen.

Undrar du vilka vi är, vad vi gör, vill boka lokalen eller är allmänt nyfiken? Kolla in vår facebooksida, instagram, skicka ett mejl till mrjulle@m-sektionen.se, eller kom fram till oss på STUK och snacka lite! En Julle känner du lätt igen på den vinröda västen med vit päls på kragen och vi står alltid till tjänst.

Valvet

   
Valvet är Ekonomsektionens sektionslokal, men ALLA oavsett sektionstillhörighet är varmt välkomna! 
 
Vi finns i A-husets katakomber, enklaste vägen till oss är via regnbågsallén, andra ingången (A2) på långsidan av huset, ner för trappen och direkt till höger. Vi serverar LTU’s bästa Quesadillas inklusive dryck för 20kr. Vi har öppet efter STUK oftast på lördagar men håll utkik på vår facebook-sida för exakta dagar. Ni känner igen oss på våra grå västar med Farbror Joakim på ryggen. Valvet går även att hyra både för kvälls- eller dagsaktiviteter. För att kontakta oss går det bra att maila på valvet@ekonomsektionen.se eller via facebook-sidan. Det går såklart även bra att bara komma fram och prata med oss också.
Välkomna! 

PSYKET

Hej och välkommen till Psyket!

Sektionen för psykologi och sociologis alldeles nystartade lokal. Vi håller till i A-husets katakomber (källare) där vi efter en kväll på Stuk serverar dig Lules bästa nattpizza för ynka 20 kr. Du hittar oss enklast från Regnbågsallén in genom A2-ingången, ner för trapporna och till höger. Ta med dig din tokiga klass, socialisera med andra sköna typer och lär känna nytt folk. Psyket är till för gemenskap och kärlek, så låt inte namnet skrämma dig, det är inte så läskigt som det låter. 

Vill du vara med och utveckla vår nystartade lokal och dess koncept?

Skicka då en intresseanmälan till kontakt.puss6@gmail.com för att kunna få chansen att vara med i vårt kommande lokalutskott!

Vi ses!
SPS & PuSS6