Sektions- och efterfestlokaler

Bunkern

Bunkern är Geosektionens sektionslokal. Den ligger i källaren i F-huset, men lättast når du den genom ingången C12 i C-huset och sedan korsar man Regnbågsallén under jorden. Bunkern har öppet efter att STUK har stängt och säljer läsk samt supergoda mackor. För mer information kan ni gå in på våran facebook-sida eller mejla oss på bunkergeneral@gmail.com.

Igloon

Iglooutskottet är ett utskott under I-sektionen och består i dagsläget av cirka tio medlemmar. Utskottet håller till i I-sektionens sektionslokal, Igloon. Igloons ambition är att leverera de tyngsta efterfesterna LTU skådat och är lokaliserade i F-husets katakomber. Igloon serverar sina berömda taco-tallrikar med tillhörande dryck för den hungriga, och för detta kalas betalar du endast 20 kronor.

Var du nere i Igloon i helgen och tyckte att det var riktigt bra ös, skönt folk som jobbade eller bara tyckte det var allmänt skön stämning och vill vara en del av den gemenskapen? Kanske är Igloon utskottet som just du ska engagera dig i? Hör av dig till igloo@i-sektionen.se eller kika in på vår facebooksida, https://www.facebook.com/igloonLTU, om du vill veta mer.

Sholkällan

Sholkällan är SHoL's efterfestlokal och drivs av engagerade studenter. Hit kommer studenter oftast efter en kväll på STUK för att köpa våfflor för en billig peng. Lokalen ligger i F-huset och man hittar lättast hit genom att ta ingången C12 och bara gå ner i katakomberna. Lokalen kallas oftast för Källan och det går även att hyra Källan för att ha som festlokal. För att spana in oss lite mer och se ifall det anordnas något roligt event så kan ni spana in oss på facebook. Vill ni komma i kontakt med oss gör ni det lättast genom att maila sholkallan@gmail.com eller så kan ni bara greppa tag i människorna som springer omkring i gröna västar på STUK. Vi ses!

Valhall

Valhall är en efterfestlokal som bedrivs av studenter från hela skolan. Vi är fristående så det spelar ingen roll om du läset till sjuksyrra eller om du vill utforska svarta hål, alla är välkommna ner i den mysigaste lokalen under F-huset. Vi säljer korv, kladdkaka och lyssnar på hårdrock, allt från AC/DC till In Flames. På stuk känner man igen oss på våra svarta västar med vargpäls som vi personligen har jagat och slaktat med våra bara händer. Så om ni är hungriga eller biljardsugna efter att ha konsumerat mjöd så är ni mycket välkommna in till oss. För mer information kan du gå in och kolla vår Facebook-sida alternativt maila oss på valhall@equiv.se. Lokalen hittar ni i F-huset i C12 ingången från regnbågs allen och tar trappan ner i katakomberna sedan kan man följa pilarna som finns på golvet.

Julius

Julius är Maskinsektionens efterfestlokal och är den enda efterfestlokalen som finns i E-huset. Även om det är Maskinarnas efterfestlokal så är alla studenter på LTU välkomna när Julius har öppet. Till Julius hittar du genom att ta den ingång till E-huset som är närmast STUK, sedan tar du bara trappan direkt ner till vänster och är sedan framme. På Julius säljs varma mackor, läsk och chips. Förutom att driva vår efterfestlokal anordnar vi årligen två event, det ena heter M-Bowlingen och är en lagtävling i femkampsliknande grenar. Det andra eventet heter Björnbrunsten och är en sittning för alla aktiva inom Maskinsektionen.

Vill du gå med i Julius, hyra lokalen eller är bara intresserad av att veta mer om oss? Skicka ett mail till mrjulle@m-sektionen.se eller se vår Facebook-sida. Det går även bra att komma fram och ställa frågor direkt till oss om du ser oss ute och är nyfiken, vi känns igen på våra vinröda västar med vit päls på kragen.