Sexmästerier

D6

Datasektionens Sexmästeri är en samling fantastiska  människor som strävar efter att ge det där lilla extra till studenterna när de inte är fast på föreläsningar.

  • D.A.D (Datas Alpina Discgolf)
  • S.No.P.P. (Sveriges Nordligaste Pulka Partaj).
  • D.I.C.K (Datas Internationella Caps Konference)
  • Dam- och Herrmiddagen

En D6a är lätt att urskilja. En sleten overall, en gul frack, röd keps och odör som inte går att missa. Vi är helt enkelt datagula, den enda färgen som luktar.

Under året kan ni även se oss nere i F-husets källare, i den gulaste av alla efterfestlokaler... Gula. 

Vi är störst, gulast, vackrast men även ödmjukast. Ni når oss på facebook.

Idesix

Idesix är I-sektionens alldeles egna sociala utskott även kallat sexmästeri. Ni känner igen oss på våra svarta kavajer prydda med Idesixmärket. Vi anordnar ett flertal evenemang under året främst riktat till I-sektionens medlemmar men självklart är alla härliga studenter på skolan välkomna att festa till det med oss!

Idesix erbjuder allt från fina I-sittningar till mysiga I-pubar, I-frukostar och tävlingar. Allt för att ge er den bästa studietiden här på LTU. 

Om ni vill ha koll på våra evenemang eller våra rekryteringsperioder kan ni gilla oss på facebook.com/Idesix, där finns det även mängder med mingelbilder från våra tillställningar. Ni kan också kontakta oss direkt på Idesix@i-sektionen.se.

Ek6

Alltså… Vad är egentligen ett sexmästeri? Är vi mästare på sex? Kanske är vi det, men det huvudsakliga syftet med vår verksamhet är att göra just din studietid oförglömlig.

Ek6 är Ekonomsektionens sexmästeri och vi anordnar allt från mindre fester till storslagna sittningar. Du känner igen oss med våra supersnygga Ek6-hoodies och höga musik. Vi är speciellt kända för våra beer pong-turneringar. Vår stora stolthet som infaller i december varje år är L.U.S.S.E. (Luleå Universitets Storslagna Sittning för Ekonomer) vilket är vårt absolut mest lyckade evenemang!

Facebook: Ek6
Instagram: ek6ltu

Har du tips, idéer, frågor eller om du bara vill snacka så är det bara att höra av dig till studiesocialt@ekonomsektionen.se.

Repet

Repet är inte bara skolans äldsta sexmästeri, utan även det sexigaste. Som en skotsk whiskey eller ett fylligt rödvin – åldern klär oss som inget annat.

Repet – från början Geosektionens Representationskommitté – är Geosektionens sexmästeri, och det är alltså vi som anordnar sektionens alla grymma event under skolåret. Exempel på dessa är Geoslaget (brännbollsturnering – självklart med fusk) och sektionens stolthet Geolussebalen (skolans finaste, top-notchigaste samt frack-aste sittning).

På event och på övriga dagar känner du lättast igen oss på våra fina röda västar, förhoppningsvis stående någonstans klappandes på pingviner eller chillandes med sektionens maskot Georg (den finaste pingvinen av dem alla). Under Nolleperioden anordnar vi även Grillphaesten – kom dit och häng, lek lekar och käka smarriga hamburgare!

Håll koll på tidigare och kommande event, samt vad vi har för oss i allmänhet, på vår facebooksida facebook.com/georepet. Glöm inte att gilla oss!

Vill ni istället prata lite mer intimt nås vi lättast på repet@geosektionen.se.

6M

Om du någon gång har befunnit dig på en bowlingbana bestående av kålhuvuden och morötter, byggt en båt av ölburkar eller, åkt Vasalopp utan skidor eller stavar, har du varit på något av våra dubbeljackpotfullträffbingo evenemang. 

Vi är 6M, Maskinteknologsektionens Sexmästeri.
Ni känner igen oss som de rosa isbjörnarna, klädda i rosa västar, västarna som för övrigt är LTUs mest åtråvärda. Vi är alltid igång och på gång med något nytt bus. När ni inte ser oss på våra egna evenemang dyker vi mer än gärna upp på andra föreningars aktiviteter på skolan. Det är vi som står för allt som är smexigt, sexigt och spexigt.

Spana in oss och tidigare event på

http://www.facebook.com/pages/6M-V%C3%A4rldens-b%C3%A4sta-sexm%C3%A4steri/215327428487805?ref=ts
Glöm inte att gilla oss!

PuSS6

PuSS6, är psykologi und sociologisektionens eget sexmästeri och ni känner igen oss genom att vi bär mörkblå västar. Vi är ett gäng glada, roliga, kreativa filurer och finns till för att skapa glädje och göra er studietid så rolig som möjligt. Hur gör vi då detta? Jo, vi gnuggar våra geniknölar, låter kreativiteten flöda och skapar diverse event för er, så som finurliga fester och suveräna sittningar!

Mer info om oss, våra evenemang samt rekryteringsperioder hittar ni på vår facebooksida: http://www.facebook.com/Puss6LTU eller på vår hemsida: http://www.puss6.se det går även bra att kontakta oss via mail på: kontakt.puss6@gmail.com

Många PuSSar från PuSS6

Essex

Vi är SNS-sektionens sexmästeri Essex. Vi anordnar event för alla studenter som vill vara med och ha kul med oss! Eventen kan vara allt från grillkvällar, St Patricks Day-tema till tentaröj. Hur ni känner igen oss är att vi har svarta västar med en kortlek på ryggen. Vill ni ta kontakt med oss så kan ni ta en titt på vår sida på facebook "Essex" annars så är det bara att skicka ett mail till essex@snssektionen.se. Ha en grym nollep så ses vi i dimman!

Ped6

Pedagogernast sexmästeri, vi lyser upp eran tillvaro med våra orange västar. Vi serverar skolans bästa pizza i våran efterfestlokal som heter FÄLLAN som ligger i A-huset. Vi välkommnar alla glada studenter som behöver en rolig fest!

Mer info om oss och våra olika evenemang finner ni på våran facebook samt vår Instagram

https://m.facebook.com/Pedd6

Instagram: Ped6_ltu

Det går även bra att kontakta oss via mail: ltuped6@gmail.com.

JURSEX

Vi är Juridiska Föreningens sexmästeri. Vi är rättsvetarstudenter som skapar event för alla stunder på campus. Vi är de coolaste rävarna på plats. När ni ser ett grymt gäng i orangea overaller, kavaj med päls på kragen samt rygg- och bröstlogotyp, då vet ni att JURSEX är i farten.

Följ oss på facebook JURSEX annars så är det bara att skicka ett mail till jursex.ltu@hotmail.com

Ha en grym nollep.