Evenemang

Evenemang under Nolleperioden

Nolleperioden är fullspäckad med evenemang, föreläsningar och träffar med din egen och andra klasser för att du ska lära känna andra nya studenter och ditt nya campus. Här nedan finner du korta beskrivningar av de olika evenemang och föreläsningar vi erbjuder.

Phösarna välkomnar

Dina phösare hälsar dig välkommen till LTU och Nolleperioden! Här får du svar på dina första frågor som ny student på campus.

Gå med i din klassgrupp på facebooksidan Nya studenter LTU.

Rundvandring

Detta är precis som det låter – en exklusiv guidad tur runt campusområdet med dina phösare. De kommer visa dig allt från microland och lunchställen till föreläsningssalar och sektionslokaler. Var inte rädd för att fråga om du inte hittar!

Klassgemenskap

Ett perfekt tillfälle för dig och din klass att prata och lära känna varandra.

Hörde jag lekar, tävlingar och spel? Yes, you did!

TKL-timmen

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet presenterar sig, berättar vad de arbetar med, hur de kan hjälpa dig under din studietid och fördelarna med att vara kårmedlem.

Institutionstid

Institutionen presenterar sig och berättar vilken roll de har på skolan. Ställ frågor om din utbildning, schema och annat som rör ditt program.

LS-timmen

Luleå Studentkår presenterar sig, berättar vad de arbetar med, hur de kan hjälpa dig under din studietid och fördelarna med att vara kårmedlem.

Sektionsdagen

Ta chansen att träffa din sektion och lär känna dess styrelse och sub-grupper. Du bjuds på en dag fylld av lekar, mat och annat skoj med din egen och andra klasser.

VKM

En finsittning av rang på Stuk Bar och Restaurang. Ta på dig finkostymen och långklänningen, kamma till håret och gör dig redo för en festlig middag med din nya klass!

Studentikosa dagen

Här får du chans att träffa skolans alla sexmästerier och föreningar för att lära dig allt om skolans studentikosa traditioner och lekar.

Skattjakten

Dra ihop ett lag i din klass och upplev allt vad Luleå har att erbjuda som stad vid olika checkpoints samtidigt som ni tävlar om fina priser.

Fråga Olle

Paneldiskussion med självaste “Fråga Olle”-Olle! Du som är för ung för detta får googla dig fram men nu kan vänta dig sex-snack där du får möjlighet att ställa frågor och få svar från panelen.

Nollemarknaden

Här får du chans att prova overall och kårmössa samt införskaffa märken och pins. Du får även möjlighet att träffa föreningar och sektioner och kanske även smaka på sektionslokalernas mat. 

På Spåret

Studentföreningen IAESTE arrangerar digital hemmapub med frågesport i enlighet med det folkkära tv-programmet. Frågan lyder “Vart är vi på väg?”

Philm

Vår bioförening på skolan sänder bioaktuell film under söndagen på Nolleperioden. Grabba tag i popcornen, dra med dig kompis och häng med på bio!

Nollespexet

Lulespexet håller sin årliga föreställning, en humoristisk musikalteater med publikinteraktion. Årets uppsättning går under namnet Gustavia & Piraterna i Svenska Karibien.

Norrskensröjet

En temasittning på STUK som du sent kommer glömma. Psst! Adel och ÖPH kanske kommer på besök.

Föreläsningar

Proppen

Kom in i matematiken innan kurserna drar igång på riktigt!

Studieverktyg

Information kommer.

Möt Akavia

Information kommer.

Möt Sveriges Ingenjörer

Information kommer.

Studieteknik

Information kommer.

Din kropp, du bestämmer!

Information kommer.

Här finns stöd

Information kommer.

It's your life, your education

Information kommer.

Presentation technique

Information kommer.