Din studentkår

Teknologkåren

Teknologkåren är kåren för dig som läser civilingenjör, högskoleingenjör, annan teknisk utbildning eller fristående kurser inom teknisk fakultet. Teknologkåren verkar för sina medlemmar och är en organisation som främst drivs genom ideellt engagemang. Som medlem får du möjligheten att påverka vår organisation och din studietid. 

Vår viktigaste uppgift är att aktivt förbättra alla tekniska utbildningar vid Luleå tekniska universitet men vi arbetar även med studieliv och näringslivsfrågor. Genom våra sociala aktiviteter och näringslivsevenemang ser vi till att du knyter vänner för livet både privat och professionellt och som förhoppningsvis blir kontakter du har nytta av hela livet.

Teknologkåren är med dig hela vägen – från dina första stapplande steg som Nolla till erfaren student som kanske själv är med och engagerar dig som Phösare och bollplank till nyblivna och vilsna studenter.

Luleå Studentkår

Luleå studentkår är en kår som spänner över många utbildningsområden! Vi engagerar studenter från många olika program inom filosofisk fakultet. Så, ska du läsa ett program eller kurser inom samhälle, ekonomi, hälsa, pedagogik eller kultur och media så är vi kåren som representerar dig.

Luleå studentkår består av fyra sektioner som tillsammans representerar studenternas röst på universitetet. Tillsammans arbetar vi för att din utbildning skall hålla högsta kvalitet, för att du skall ha en trygg och inspirerande studiemiljö och för att du ska få möjlighet att bygga upp ett rikt och socialt liv utanför studierna.

Vi är en medlemsstyrd organisation, universitetet är vår spelplan och studenterna vårt enda fokus. Var med och påverka din framtid genom att bli kårmedlem.

Följ oss på våra sociala medier och vår hemsida för att ta del av nyheter, event och mycket annat!