Schema

Schema för Nolleperioden

Under Nolleperioden kommer du mötas av ett fullspäckat schema med sociala aktiviteter och studieförberedande föreläsningar. Bakom nollningen ligger månader av planering och förberedelser för att du som ny student ska lära känna LTU, din klass och din nya hemstad.

Ditt klasspecifika schema kan du se här nedanför!

Första dagen (Luleå)

Första passet kommer att ske på STUK Ljusgården. Dörrarna öppnar 08:30 och det hela drar igång 09:00. Här är det bara att dyka upp och röra er in mot den stora lokalen, ni kommer att få hjälp att hitta rätt av utplacerad personal på plats. Det kan vara bra att vara där i god tid så att ni hittar en bra sittplats innan passet drar igång.

Väl där kommer det ske en presentation av LTU, Teknologkåren och Luleå studentkår. Efter detta kommer ni få träffa er klass och era phösare för första gången.

Efter första passet kommer ni sedan att få gå på rundvandring tillsammans med din klass, ledd av dina phösare.

Dagen avslutas med klassgemenskap där du får lära känna din klass med diverse sociala lekar. För den som vill kommer det även att finnas möjlighet att gå på den studentdrivna nattklubben STUK efteråt, för att komma in på STUK krävs giltig legitimation.

Vi ser fram emot att träffa er och hälsa er välkomna till en givande och rolig första dag på Nolleperioden!

Visas inte schemat korrekt?

Vi har noterat att vissa enheter har lite svårt att visa schemat, om du har problem att se schemat testa att följa vår guide längst ner på denna sida. Om problemen kvarstår kan du nå oss på npg@nolleperioden.se

SCHEMAT INTE SLÄPPT ÄNNU!

Arkitektur
Bilsystemteknik
Brandingenjör
Civilekonom
Datateknik
Digital tjänsteutveckling
Ekonomie kanditat
Fastighetsmäklare
Fysioterapeut
Grafisk design
Campus Piteå
Hållbar energiteknik
Hållbar process- och kemiteknik
Industriell ekonomi
Internationell materialteknik (EEIGM)
Maskinteknik
Naturresursteknik
Psykologi
Rymdteknik
Rättsvetenskap
Samhällsbyggnad
Campus skellefteå
Sjuksköterska
Sociologi
Statsvetenskap
Systemvetenskap
Teknisk design
Teknisk fysik och elektroteknik
Teknisk basår
Tillämpad artificiell intelligens
Väg- och vattenbyggnad
Öppen ingång

PROBLEM ATT VISA SCHEMAT PÅ MOBILEN?

På grund av hur Google Kalkylark funkar på vissa enheter kan det ibland vara lite svårt att få upp ditt schema på mobilen. Ladda ner Google Kalkylark appen (Google Sheets) och följ instruktionerna på bilderna. Om stegen på bilderna inte fungerar, testa att öppna schemat på en dator eller annan enhet.